Tomku,dzieki wielkie za zachete do udzialu w warsztatach.Niestety za tydxien wyjezdzam do Uk i to na dlugo.
ALE kto wie ,moze kiedys uda sie uczestniczyc w warsztatach(fajnie byloby ,gdyby terminy kolejnych warsztatow byly podawane wczesniej).
Jedno jest pewne,na Wasza strone bede zagladala czesto, bo juz wiele Waszych przepisow polubilam.
Zycze dalszych sukcesow.Pozdrawiam.
A ja chcialabym byc na warsztatach tylko dlatego,aby podszkolic sie w gotowNiu,bo slaba jestem kucharka.
Niestety wyjazdy do pracy utrudniaja mi to.Bylabym wiec szczesliwa, gdyby byly gdzies jakies filmy z tych warsztatow.Mysle ze warsztaty powinny byc dla poczatkujacych w gotowaniu,mniej zdolnych w gotowaniu i oczywiscie dla talentow.Cwiczenie czyni mistrzem wiec moze beda po programie same talenty.
Zycze powodzenia i jedak czekam na filmy.
Pozdrawiam
Elżbieto właśnie cała Akademia Smaku jest dedykowana amatorom, czyli początkującym i tym już nieco zaawansowanym miłośnikom dobrego jedzenia. Dlatego wszystkie poradniki i filmy wideo z przepisami przygotowujemy w taki sposób, żeby było je łatwo wykonać we własnej kuchni, ale też żeby osoby lepiej obeznane mogły poznać jakieś ciekawe sztuczki :) Jeżeli weźmiesz udział w warsztatach, to na pewno się podszkolisz w gotowaniu, gwarantuję! :)
Na pierwsze warsztaty jeszcze się załapiesz. Wystarczy że się zgłosisz na stronie Akademii a potem dasz mi cynk – oczywiście będę forował czytelników mojego bloga przy wyborze laureatów :-)
Super blog
Dziękuję :-)
hce zamowic
witam kocham was i wasze jedzenie
mocna grupa pod wezwaniem Tomka Jakubiaka którego uwielbiam oglądać -mogę cały dzień go słuchać -t.
Witam!
Ja tak krótko…..super,fajnie że jesteście…..
Pozdrawiam słonecznie
Wielkie dzieki i powodzenia dla Was.Pozdrawiam cieplo.
Tomku,dzieki wielkie za zachete do udzialu w warsztatach.Niestety za tydxien wyjezdzam do Uk i to na dlugo.
ALE kto wie ,moze kiedys uda sie uczestniczyc w warsztatach(fajnie byloby ,gdyby terminy kolejnych warsztatow byly podawane wczesniej).
Jedno jest pewne,na Wasza strone bede zagladala czesto, bo juz wiele Waszych przepisow polubilam.
Zycze dalszych sukcesow.Pozdrawiam.
Ela zostają w takim razie warsztaty wideo, które będą się co miesiąc pojawiać na stronie. Dzięki za miłe słowa i powodzenia na Wyspach! :)
A ja chcialabym byc na warsztatach tylko dlatego,aby podszkolic sie w gotowNiu,bo slaba jestem kucharka.
Niestety wyjazdy do pracy utrudniaja mi to.Bylabym wiec szczesliwa, gdyby byly gdzies jakies filmy z tych warsztatow.Mysle ze warsztaty powinny byc dla poczatkujacych w gotowaniu,mniej zdolnych w gotowaniu i oczywiscie dla talentow.Cwiczenie czyni mistrzem wiec moze beda po programie same talenty.
Zycze powodzenia i jedak czekam na filmy.
Pozdrawiam
Elżbieto właśnie cała Akademia Smaku jest dedykowana amatorom, czyli początkującym i tym już nieco zaawansowanym miłośnikom dobrego jedzenia. Dlatego wszystkie poradniki i filmy wideo z przepisami przygotowujemy w taki sposób, żeby było je łatwo wykonać we własnej kuchni, ale też żeby osoby lepiej obeznane mogły poznać jakieś ciekawe sztuczki :) Jeżeli weźmiesz udział w warsztatach, to na pewno się podszkolisz w gotowaniu, gwarantuję! :)
Wow suuuper! :) Nnie mogę się doczekać kolejnych odcinków i może w nastepnych warsztatach uda mi się załapać :D Super zdjęcia!
Na pierwsze warsztaty jeszcze się załapiesz. Wystarczy że się zgłosisz na stronie Akademii a potem dasz mi cynk – oczywiście będę forował czytelników mojego bloga przy wyborze laureatów :-)
śliczne dziękuję za szybka odpowiedź. Teraz ferie więc nie z warsztatami się nie uda, ale moze na następne spróbuję się dostać