
Produkty sezonowe


Lipiec na talerzu

Smaki lata, czyli przetwory z mirabelek

Powidła śliwkowe

Ciasto drożdżowe z rabarbarem

Jagodzianki

Marynowana dynia

Sorbet z arbuza

Chipsy z cukinii

Koktajl jagodowy

Racuchy z owocami leśnymi

Drożdżowe bułeczki z dynią

Domowy sok malinowy

Na grzyby

Pieczona kukurydza

Konfitura gruszkowa

Kasza jaglana z pieczoną dynią

Konfitura z jagód

Pierogi z bobem

Syrop z rabarbaru

Chłodnik litewski

Tarta z szparagami i pomidorami

Sierpień na talerzu

Czerwiec na talerzu

Chutney ze śliwek

Dyniowe pancakes

Pieczona brzoskwinia

Kasza pęczak z kurkami

Makaron w świeżych pomidorach

Domowy przecier pomidorowy

Sernik z jagodami i porzeczkami

Granita arbuzowa

Zupa z zielonych szparagów

Papryka faszerowana

Sezon na maliny rozpoczęty

Twarożek z botwinką

Ogórki małosolne i kiszone – jaka jest między nimi różnica?

Gołąbki z kaszą i grzybami

Zdrowy rabarbar

Chłodnik jagodowy

Dżem brzoskwiniowy

Kopytka dyniowe

Samosy z dynią

Zupa z pieczonych pomidorów

Faszerowane cukinie

Chłodnik z botwiny na mleku kokosowym

Szparagi z jajkiem w koszulce i sosem holenderskim

Sałatka z botwinką i kozim serem

Pikantne curry z dyni
