Pizza fritta

Pizza fritta to tradycyjny włoski typ pizzy smażonej na głębokim tłuszczu. Tak, nie piecze się jej w piecu opalanym drewnem! Mimo to jest to jeden z podstawowych typów pizzy jaką znajdziecie w Neapolu.

SubskrybujNie przegap nowych filmów, zasubskrybuj mój kanał na YouTube

Skomentuj

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Zobacz komentarze
Ilość komentarzy: 2 - dołącz do dyskusji!

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wykorzystuję pliki cookies w celu prawidłowego działania strony, korzystania z narzędzi marketingowych i analitycznych, zapewniania funkcji społecznościowych oraz systemu komentarzy. Czy akceptujesz wykorzystywanie plików cookies? Szczegóły w polityce prywatności.

Akceptuję