zajadam.pl

Japoński ramen na polskim rosole?


Subskrybuj


Nie przegap nowych filmów, zasubskrybuj mój
kanał na YouTube

W tym odcinku Smakownika pokazuję jak przygotować orientalną zupę bazując na domowym, polskim, tradycyjnym rosole i składnikach łatwo dostępnych w polskich sklepach.

Zobacz film na moim kanale Youtube >>

Japoński ramen wymaga dużego doświadczenia, a także wywaru gotowanego z użyciem trudno dostępnych produktów. Jednak japońskie glony, czy pasta miso nie są niezbędne, żeby cieszyć się orientalnymi smakami „wyprodukowanymi” we własnej kuchni.

Wystarczy że ugotujesz dobry rosół, a następnie użyjesz go jako bazy do przygotowania orientalnej zupy! :) Super proste, a do tego zachęcam do eksperymentowania i dodawania swoich ulubionych składników warzywnych, mięsnych, czy dowolnych przypraw ze wszystkich stron świata.

japoński ramen polski rosół

Skomentuj

Podobne przepisy

Napisz pierwszy komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Czego szukasz?

css.php