Japoński ramen na polskim rosole?

Subskrybuj ➜ Nie przegap nowych filmów, zasubskrybuj mój kanał na YouTube

W tym odcinku Smakownika pokazuję jak przygotować orientalną zupę bazując na domowym, polskim, tradycyjnym rosole i składnikach łatwo dostępnych w polskich sklepach.

Zobacz film na moim kanale Youtube >>

Japoński ramen wymaga dużego doświadczenia, a także wywaru gotowanego z użyciem trudno dostępnych produktów. Jednak japońskie glony, czy pasta miso nie są niezbędne, żeby cieszyć się orientalnymi smakami „wyprodukowanymi” we własnej kuchni.

Wystarczy że ugotujesz dobry rosół, a następnie użyjesz go jako bazy do przygotowania orientalnej zupy! :) Super proste, a do tego zachęcam do eksperymentowania i dodawania swoich ulubionych składników warzywnych, mięsnych, czy dowolnych przypraw ze wszystkich stron świata.

japoński ramen polski rosół

Podobne przepisy

tagi: , , ,

Napisz pierwszy komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

css.php