zajadam.pl

Japoński ramen na polskim rosole?


Subskrybuj


Nie przegap nowych filmów, zasubskrybuj mój
kanał na YouTube

W tym odcinku Smakownika pokazuję jak przygotować orientalną zupę bazując na domowym, polskim, tradycyjnym rosole i składnikach łatwo dostępnych w polskich sklepach.

Zobacz film na moim kanale Youtube >>

Japoński ramen wymaga dużego doświadczenia, a także wywaru gotowanego z użyciem trudno dostępnych produktów. Jednak japońskie glony, czy pasta miso nie są niezbędne, żeby cieszyć się orientalnymi smakami „wyprodukowanymi” we własnej kuchni.

Wystarczy że ugotujesz dobry rosół, a następnie użyjesz go jako bazy do przygotowania orientalnej zupy! :) Super proste, a do tego zachęcam do eksperymentowania i dodawania swoich ulubionych składników warzywnych, mięsnych, czy dowolnych przypraw ze wszystkich stron świata.

japoński ramen polski rosół

Skomentuj

Podobne przepisy

Napisz pierwszy komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.

Czego szukasz?

css.php