Na czasie:

Pasta z bobu i japońskiego miso

Witaj w pierwszym odcinku Smakownika. Smakownik to mój smakowity wideo notatnik, w którym „zapisuję” efekty moich kuchennych eksperymentów i improwizacji. Często wychodzi to na tyle dobrze, że żal byłoby nie napisać o tym na blogu lub opowiedzieć w krótkim filmie.

Tym razem połączyłem bób, japońską pastę miso, czosnek, sok z limonki i kilka dodatkowych składników. Wyszła z tego przepyszna pasta-dip do warzyw, ryb czy makaronów.

Po więcej zapraszam do obejrzenia filmu:

SubskrybujNie przegap nowych filmów, zasubskrybuj mój kanał na YouTube

Nie przegap nowych filmów i zasubskrybuj mój kanał na YouTube (youtube.com/Zajadam.pl).

Skomentuj

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Napisz pierwszy komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Wykorzystuję pliki cookies w celu prawidłowego działania strony, korzystania z narzędzi marketingowych i analitycznych, zapewniania funkcji społecznościowych oraz systemu komentarzy. Czy akceptujesz wykorzystywanie plików cookies? Szczegóły w polityce prywatności.

    Akceptuję